BUZZTOOLS_opleiding.jpg
lieverzelf.png

Training, coaching & advies op maat

 

Buzztools voorziet opleidingen voor ondernemers en bedrijven op locatie, die je op een mum van tijd je eigen website leren maken.

 

We hanteren geen vast programma waardoor we geen tijdverlies lijden door onnodige leerstof door te nemen. Enkel de specifieke noden voor de klant zijn van tel.

Je wil onafhankelijk je eigen website kunnen onderhouden en hiervoor geen wekenlang avondles volgen?

 

Buzztools komt langs, installeert alle benodigde ‘tools’ op jouw computer en zorgt voor een opleiding webdesign op jou locatie, die je ook effectief klanten opleverd. 

 

We zoeken voor jou en je bedrijf het interessantste platform, leren je werken met de werkomgeving en geven een gepersonaliseerde opleiding in alle eventueel benodigde externe software (Photoshop, Illustrator, After Effects,..). 

Tevens geven we je een basis van SEO (Search Engine Optimization) mee, zodat je website teruggevonden wordt door het juiste doelpubliek.

 

We leren we je werken met de ’tools’ voor online-advertentiemogelijkheden (Google Ads) en analyse van je online-bezoek (Google Analytics). 

Tevens kunnen we helpen met je domeinnaamreservaties, het instellen van je servers, het opzetten van een netwerk voor interne communicatie, mailcampagnes en nieuwsbrieven.